Zuiderloo
Logo Logo

Planning nieuwbouw Zuiderloo in Heiloo

In de nieuwbouwwijk Zuiderloo worden circa 550 woningen gerealiseerd. De eerste huizen staan er al, dus ga vooral kijken en ontdek zelf hoe mooi het wordt. Bekijk hier de planning van de verkoop en bouw van de verschillende fases.

Fase 3 nu in verkoop

Alle 48 woningen uit fase 1 en 2 van Zuiderloo zijn verkocht. In september is gestart met de bouw van fase 1 en inmiddels is ook fase 2 in aanbouw. Op donderdag 28 juni gaat fase 3 van het nieuwbouwproject in Heiloo. Er komen 34 woningen in fase 3: semi-bungalows, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De notaris heeft geloot en de eerste kandidaten hebben al hun tekenafspraken. Wil je op de reservelijst geplaatst worden? Neem dan contact met ons op.

MorgenWonen in Zuiderloo

Verspreid over fase 1 en 2 bieden we in het derde kwartaal 16 MorgenWonen-woningen aan in Zuiderloo. Dit unieke woningtype, ontwikkeld door VolkerWessels, is energiezuinig en onderhoudsarm!

Het grote voordeel van de woningen is dat je direct kan verhuizen. De woningen worden fabrieksmatig voorbereid en binnen één werkdag op de bouwplaats in elkaar gezet. Hierna zijn nog slechts twee weken nodig voor de volledige afwerking. Je kunt dus direct verhuizen!

Heb je interesse in dit woningtype? 'Favoriet' dan hier het woningtype, door op het hartje te klikken bij de afbeelding. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Nu kun je al meer lezen over de voorzieningen in de buurt van Zuiderloo, over de bereikbaarheid en ook het woningaanbod is al bekend. Zoek je een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, semi-bungalow of een mooie rijwoning? Bekijk alvast het woningaanbod.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?