Zuiderloo
Logo Logo

Planning Zuiderloo in Heiloo

In de nieuwbouwwijk Zuiderloo worden circa 550 woningen gerealiseerd. De eerste huizen staan er al, dus ga vooral kijken en ontdek zelf hoe mooi het wordt. Bekijk hier de planning van de verkoop en bouw van de verschillende fases.

MorgenWonen in Zuiderloo

Verspreid over fase 1 en 2 staan 16 MorgenWonen-woningen in Zuiderloo. Dit unieke woningtype, ontwikkeld door VolkerWessels, is energiezuinig en onderhoudsarm!

Het grote voordeel van de woningen is dat je direct kan verhuizen. De woningen zijn fabrieksmatig voorbereid en binnen één werkdag op de bouwplaats in elkaar gezet. Inmiddels zijn de woningen ook volledige afgewerkt. Je kunt dus direct verhuizen!

In september is de verkoop gestart en inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht.

Fase 3 nu in verkoop

Alle 48 woningen uit fase 1 en 2 van Zuiderloo zijn verkocht. De bouw van fase 1 en 2 in aanbouw. Op donderdag 28 juni is fase 3 van het nieuwbouwproject in verkoop gegaan. Er komen 34 woningen in fase 3: semi-bungalows, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De geplande start van de bouw is eind februari 2019. Bekijk de actuele beschikbaarheid op de woningenpagina.

Blijf op de hoogte

Nu kun je al meer lezen over de voorzieningen in de buurt van Zuiderloo, over de bereikbaarheid en ook het woningaanbod is al bekend. Zoek je een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, semi-bungalow of een mooie rijwoning? Bekijk alvast het woningaanbod.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?