Stand van zaken bouw fase 3

11 september '19

Het gaat goed met de bouw van de woningen in fase 3 van Zuiderloo! Een groot deel van de bouwnummers is inmiddels voorzien van een dak en bij een aantal woningen zijn de dakpannen gelegd. Verder wordt er volop gemetseld en over 2 weken wordt gestart met het smeren van de afwerkvloer bij de 1e woningen.

Heeft je huis al een dak?

Van bouwnummer 1 t/m 13 en 22 t/m 34 zijn de prefab casco elementen (draagwanden en verdiepingsvloer) gemonteerd. Van de bouwnummers 1 t/m 11 en 25 t/m 34 zijn de daken aangebracht en bij bouwnummer 1 t/m 7 zijn de dakpannen gelegd. Het metselwerk is in volle gang bij bouwnummers 3 t/m 7 en 30 t/m 34 en bijna afgerond bij bouwnummer 1 en 2!

bouw zuiderloo

Voor een indruk van de voortgang van de bouw, hieronder een aantal foto's.

Prognose opleverdatum

Bij de bouwplanning van Zuiderloo is rekening gehouden met normale weersomstandigheden, beschikbare bouwmaterialen en inzetbaarheid van vakmensen. Op basis hiervan is de voorlopige prognose dat de 1e woningen in het 1e kwartaal van 2020 kunnen worden opgeleverd! Tijdens de bouwperiode houden we je op de hoogte op de pagina planning en natuurlijk via nieuws.

Blijf op de hoogte Het laatste nieuws
Oplevering van de woningen Bekijk de planning