Interieur impressie MorgenWonen Zuiderloo

Inschrijfprocedure

13 augustus '18

In september start naar verwachting de inschrijving voor de MorgenWonen woningen in Zuiderloo in Heiloo. In dit bericht lees je hoe de inschrijving in zijn werking gaat en hoe je straks in aanmerking kunt komen voor een woning.

Inschrijven via Mijn Eigen Huis account

Je hebt een Mijn Eigen Huis account nodig als je straks een MorgenWonen-woning in Zuiderloo wilt kopen. Als de verkoop van de woningen start, schrijf je je hier in voor de/het bouwnummer(s) van je voorkeur. 

Op het moment dat de verkoop start, kun je alle stukken, die je nodig hebt om een keuze te kunnen maken, bekijken via jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkooptekeningen, situatietekening en de brochure. Deze informatie is eenvoudig te downloaden.

MorgenWonen 'favorieten'

Als je al een Mijn Eigen Huis account hebt, is het van belang dat je de MorgenWonen-woningen 'favoriet'. Dit doe je door op het hartje te klikken bij dit type woning op de woningenpagina. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven met informatie specifiek over MorgenWonen.

Aanmaken Mijn Eigen Huis account

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Je kunt dit op twee manieren doen.

  1. Rechtsboven op de website van Zuiderloo zie je een wit icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartje te klikken bij het woningtype op de woningenpagina.

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes op de woningpagina staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Ontvang als eerste informatie

Belangstellenden met een Mijn Eigen Huis account ontvangen als eerste informatie over de plattegronden, prijzen en de start van de verkoop. Maak snel een account aan en/of favoriet de MorgenWonen-woningen en zorg dat je niks mist!

MorgenWonen nog niet gefavoriet? Ga naar de woningenpagina
Nog geen account? Mijn Eigen Huis aanmaken