Frisse actie makelaar en AH

25 juni '19

Kuyper & Blom Makelaars en Albert Heijn slaan de handen ineen met een wel heel frisse actie voor alle kopers van nieuwbouwwoningen in Heiloo.

Handen uit de mouwen

De makelaars van Kuyper & Blom verkopen veel nieuwbouwwoningen in Heiloo. Zo ook de woningen van Zuiderloo. Voor Albert Heijn Heiloo en de makelaars een leuke aanleiding voor een wel heel frisse actie. Wat doe je als eerste na het ontvangen van de sleutel van je nieuwbouwwoning? Oké, eerst natuurlijk proosten. Maar daarna? De handen uit de mouwen en aan de schoonmaak! Alle stof, kalk- en overige bouwresten ruimen het veld voor de verhuizer je meubels naar je nieuwe woning brengt. Alle kopers van Zuiderloo ontvangen een voucher waarmee ze op 29 juni 2019 bij één van de 3 AH filialen in Heiloo een goed gevulde emmer met schoonmaakartikelen op kunnen halen. Hoe leuk is dat!

Nieuw aanbod in Heiloo

Wil jij ook in Heiloo wonen? Alle woningen in Zuiderloo zijn verkocht. En er komt hier ook geen nieuw aanbod. Wel zijn we achter de schermen bezig met de voorbereidingen in een heel nieuw stukje Heiloo: Zandzoom. Interesse? Hou deze website dan goed in de gaten. Zodra er meer bekend is, laten wij het je via een nieuwsbericht op deze site weten.