Eerste koper Zuiderloo fase 3

"Een lot uit de loterij!"

25 juli '18

Op dinsdag 24 juli jl. werd de eerste koop- en aannemingsovereenkomst getekend van fase 3 in Zuiderloo te Heiloo. Mevrouw Kers (zie foto) was de gelukkige koper en zij tekende voor haar nieuwe woning bij Rietveld makelaars in Limmen.

Mevrouw Kers was duidelijk blij verrast dat zij werd ingeloot door de notaris voor een woning in de nieuwbouwwijk Zuiderloo. Ze noemde het dan ook "een lot uit de loterij!". Ze is de eerste koper van de 34 woningen. Inmiddels zijn er al enkele anderen die haar volgden en ook de komende periode staan er nog een aantal verkoop- en tekenafspraken gepland. Kandidaten die hebben aangegeven het aankooptraject digitaal te willen doorlopen, krijgen hun contract in de Mijn Omgeving en kunnen hun digitale handtekening zetten.

Het verkoopteam Zuiderloo feliciteert alle kopers!

Reservekandidaten

Kandidaten die in eerste instantie geen woning hebben toegewezen gekregen, zijn op de reservelijst geplaatst. Mocht er een kandidaat afvallen, dan wordt de eerst volgende kandidaat benaderd vanuit deze lijst. De actuele beschikbaarheid is via onderstaande button te bekijken.

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen
Wat is de actuele beschikbaarheid? Bekijk de woningen