Bouwupdate Zuiderloo fase 3

10 januari '20

Alle 34 woningen in Zuiderloo fase 3 hebben inmiddels een dak. Daarmee is er weer een nieuw fase aangebroken van de bouw van dit nieuwbouwproject in Heiloo. De eerste opleveringen zijn gepland voor medio maart 2020. In dit bericht lees je meer over de stand van de bouw.

image alt

Actuele werkzaamheden

Gelijktijdig met het plaatsen van de daken, is er gestart met het aanbrengen van het metselwerk. Bij veel woningen is dit inmiddels ook al gereed. De aanpandige garages/bergingen worden nu ook voorzien van metselwerk bij de bouwnummers die dit betreft. De komende periode worden de woningen voorzien van tegelwerk in de toiletruimte en badkamer. Daarnaast worden de binnenwanden geplaatst en worden de elektra-, water- en cv-leidingen aangebracht. De aannemer loopt hiermee op schema!

image alt

Woonrijp maken

De gemeente Heiloo zal vanaf week 3 starten met het zogeheten "woonrijp" maken van de wijk. Denk hierbij aan zaken in het openbare gebied, zoals de aanleg van groenvoorzieningen, bestrating en verlichting. Het kan zijn dat het definitieve straatwerk nog niet is afgerond bij oplevering van de woningen. Tot die tijd zullen de woningen bereikbaar zijn middels tijdelijke voorzieningen.

Naar verwachting start het aanbrengen van de NUTS-voorzieningen medio januari 2020. De start van de oplevering is naar verwachting medio maart. De woningen  worden dan gefaseerd opgeleverd.

Vragen? Neem contact op
Ben jij nog op zoek naar een woning in Heiloo? Bekijk nieuwbouwproject Zandzoom