Zuiderloo
Logo Logo

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws: Nederland moet in 2050 gasloos zijn. De MorgenWoningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd. Dat betekent ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de meest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

Lees verder

Het bouwen van een MorgenWoning wordt in de fabriek gedaan. Op de bouwplaats hebben de bouwvakkers de woningen alleen nog in elkaar gezet. Dat gaat net anders dan bij de traditionele bouw. Hoe de MorgenWoningen precies zijn opgebouwd lichten we je graag toe.

Lees verder

Dronefilm van Zuiderloo

Er is een dronefilm gemaakt van nieuwbouwproject Zuiderloo. Vlieg over deze nieuwe wijk en bekijk de voortgang van bovenaf.

Lees verder

Woensdag 19 september is de inschrijving voor de woningen van MorgenWonen gestart. Om in aanmerking te kunnen komen voor een woning heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hoe werkt de inschrijfprocedure?

Lees verder

Rabobank Noord-Kennemerland is betrokken bij project Zuiderloo en heeft speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen de Rabo GroenHypotheek. Wat houdt dat precies in?

Lees verder

Binnenkort in verkoop! 19 september gaan de woningen van MorgenWonen in de verkoop. Interesse?

Lees verder

In september is de start van de verkoop gepland van de woningen type MorgenWonen in Zuiderloo. Hoe werkt straks de inschrijfprocedure?

Lees verder

Op dinsdag 24 juli jl. werd de eerste koopovereenkomst van Zuiderloo fase 3 ondertekend bij Rietveld makelaars in Limmen.

Lees verder

Met de inloop avond van 29 juni jl. is de verkoop van face 3 officieel van start gegaan. Er was grote belangstelling.

Lees verder

Op donderdag 28 juni start de verkoop van de 34 woningen in fase 3 van Zuiderloo in Heiloo. Woon jij straks in deze nieuwbouwwijk?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?