Zuiderloo
Logo Logo

Voorzieningen in de buurt van Zuiderloo

Zuiderloo wordt gebouwd tegen de bestaande dorpskern van Heiloo aan. Ideaal dus als je nieuw wilt wonen, maar wel wilt genieten van alles wat het dorp al te bieden heeft. De voorzieningen in Heiloo zijn uitstekend en er is volop ruimte om te genieten van de natuur! Daarbij ben je met een kwartiertje in Alkmaar.

School en sporten

Heiloo heeft diverse basisscholen. Ook in de buurt van Zuiderloo tref je er een paar. Voor de oudere kinderen is er een middelbare school aan de noordkant van het dorp. Daag je jezelf graag uit, al dan niet in teamverband? In Heiloo kan het. Om de hoek van Zuiderloo - op sportpark Vennewater - vind je de meeste sportverenigingen en ook in het dorp is nog genoeg te doen.

Winkels en horeca

Het sfeervolle centrum van Heiloo ligt rond het Witte Kerkje. Alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je hier. Slenter door Winkelhof ’t Loo en langs de Stationsweg. De landelijk bekende winkelketens en lokale ondernemers zorgen samen voor een gevarieerd winkelaanbod. Zin om gezellig een hapje te gaan eten? Je hebt het voor het kiezen. In het dorp zijn diverse horecagelegenheden.

Wonen in de natuur

Een van de grootste pluspunten van Heiloo is de woonomgeving. Wie Heiloo binnenkomt, ziet en voelt direct de rust en rijkdom van omringende natuur en landelijke architectuur. Verken de wandelparken Zuiderneg en Noorderneg, bezoek landgoed Nijenburg, struin door het Heilooër bos en ga zwemmen bij het Alkmaarmaardermeer. En dan te bedenken dat je iets verderop al aan de kust zit met duinen, strand en zee.

Bekijk onderstaande kaart eens goed en navigeer via de knoppen aan de linkerkant. Je ziet precies waar je naar de bakker kunt, een drankje kunt drinken of een kinderdagverblijf zit.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?