Nieuwbouwwoningen in Heiloo

Zoek je een nieuwbouwwoning? En heb je geen zin om in een nieuwbouwwijk te wonen die jaren braak ligt? Wat dacht je van de nieuwbouwwoningen van Zuiderloo in Heiloo? Hier bouwen ze buurtje voor buurtje het bestaande dorp uit. Kun jij lekker genieten van het beste van 2 werelden.

Nieuw wonen in een het ‘oude’ Heiloo

Heiloo heeft zo veel charme, zo veel sfeer, zo veel voorzieningen. En dan ligt het dorp ook nog eens ideaal ten opzichte van groen, strand, bos en de grote steden. Verkocht? Laat dan je licht eens schijnen op nieuwbouwplan Zuiderloo in Heiloo. Hier koop je een gloednieuw huis en geniet je gelijk van alles wat Heiloo te bieden heeft!

Kwaliteit boven kwantiteit

Nieuwbouw kopen is slim. Zeker als je dat in een nieuwbouwplan als Zuiderloo doet. Bij het opstellen van het stedenbouwkundig plan is heel duidelijk de wens uitgesproken om kwaliteit boven kwantiteit te laten gaan. Dus groeit Zuiderloo op natuurlijke wijze, zijn de nieuwbouwhuizen rijk gedetailleerd en de kavels zeer riant.

De voordelen van een nieuwbouwhuis

Jarenlang geen omkijken naar het onderhoud, veel lagere stookkosten door de nieuwste manier van bouwen en strengere normen en geen ‘erfenis’ van de vorige bewoners. Zomaar wat voordelen van nieuwbouw kopen. En wat dacht je van het feit dat je dit nieuwbouwhuis tijdens de bouw ook nog aan kunt laten passen aan jouw woonwensen qua indeling en uitbreiding.

Zuiderloo Heiloo

Wonen in Heiloo

Heiloo Zuiderloo
Strand heiloo

Ruimte, natuur en gezelligheid

  Contact
  Planning