Bereikbaarheid Zuiderloo Heiloo

Zuiderloo in Heiloo is prima bereikbaar. Via de Vennewaterseweg rijd je zo de N203 en A9 op. Alkmaar, Zaandam, Haarlem en Amsterdam, je bent er zo! Ideaal, want in Heiloo woon je heerlijk rustig. Een plek, omgeven door natuur.

Parkeren

Parkeren is nooit een probleem in Zuiderloo. De vrijstaande woningen en tweekappers hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 2 van de rijwoningen op de hoek hebben ook een eigen parkeerplaats. De andere bewoners parkeren in het hofje tussen de huizen.

Openbaar vervoer

Ook de uitstekende busverbindingen en NS-station Heiloo maken Zuiderloo tot de perfecte uitvalsbasis. Pak de trein naar Amsterdam of Alkmaar of laat je met de bus in no time naar het strand rijden. Bekijk de kaart onderaan deze pagina ook eens goed. Je ziet daar precies waar de bushaltes en het treinstation zich bevinden.

Fietsen en lopen

Pak de fiets voor een boodschap in het centrum of fiets op een mooie dag in 20 minuten naar Egmond aan Zee. Zo langs de file! Zuiderloo ligt zo dicht bij de sportvelden, dat je er lopend naartoe kunt.  

  Wonen in Heiloo
  De woningen